fredag den 30. marts 2012

Snemænd og skydevåben

På årets første tøvejrsdag valgte min veninde Camilla at ankomme til Nuuk - rart med besøg og plusgrader, knap så rart med sjap og regn!

På den eneste dejlige solskinsdag under besøget begav Camilla og jeg os på vandretur ud i fjeldet, eller rettere valgte vi at vandre op på Lille Malene, der også er det fjeld hvor skibakken ligger! Vi havde til anledningen lånt min chef Bjarkes Salonriffel i håb om, at vi kunne skyde en lille rype (en fugl). Desværre så vi ingen ryper, tilgengæld fik vi skudt noget stort og hvidt! Jeg lader billederne tale for sig selv:







Og så døde den snemand!

Tak for en skøn uge Camilla :-)

mandag den 12. marts 2012

Når sandheden skal frem...

I have a confession to make... Mødte idag kl. 19.00 en fuld mand ved navn Jakob ved busstoppestedet ved Brugsen i Nuuk. Jakob ville gerne vide, hvor han kunne få en fri taxa... Eller tror i hvert fald det var det han mente med: "Taxa fri", som han blev ved med at gentage. Pointen er, at det nu er d. 12. marts, hvilket ikke længere kan betegnes som "først på måneden", men den fulde grønlænder tog en taxa, og ikke en bus som tidligere påstået på bloggen. Undskyld for løgnen - tilgiv mig!



Lige et stemningsbillede af en klippe med "en smule" is på. Trés belle!