søndag den 6. maj 2012

Et glimt af lykke

Så er foråret for alvor kommet til Nuuk, og solen har de sidste mange dage stået højt på himlen og graderne er forblevet på den positive side. Man kan kun sige, at Nuuk viser sig fra sin pæneste side, hvilket på ingen måder er dårligt, når man nu har besøg hjemmefra af selveste Pia Ankjær Poulsen!

Søndagen blev startet stille og roligt med en Brunch buffet på Nipisa, derefter stod den på lerdueskydning i jagtklubben. Vil ikke ligefrem sige jeg er et naturtalent indenfor lerdueskydning, men sjovt var det hvert fald!

Dagens sidste event var på Mutten til en god gammeldaws omgang Bingo - en sport som grønlændere dyrker med stor stil.


Bare fordi det er søndag, behøves man jo ikke være ædru - det må hvert fald være det motto, som søndagens klientel på Mutten har. Aldrig har jeg været til et spil Bingo, hvor der blev råbt så mange upassende ting! Lige en række eksempler:
4: Lujer
6: Not tonight
38: Batman
45: Danmarks befrielse
58: Kuupik Kleist, udtalt som KoPik Kleist (red. Landsstyreformanden i Grønland)
87: Stewardesse
Olsen: Siger man når man kun mangler en for et få rækken/pladen fuld!

Tilråbene var uendelige, men bestemt med til at gøre Bingo til en helt speciel oplevelse! Momentet med lykke opstod i det øjeblik Pia råber: "Bingo" gennem forsamlingen og bum, så stod der 5 øl (3 som den egentlige præmie og 2 som sidegevindster). Gratis tuborg = lykke!


Og lige et billede taget sekunder efter det lykkelige øjeblik! Vinderpladen ses øverst på papiret og gevindsten lige foran!

What a wonderful day, der også endte ud med et ret så solbrændt ansigt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar