lørdag den 21. juli 2012

Hyttetur med slænget

Når man bor i en lille by som Nuuk, hvor der ikke er mulighed for at besøge andre byer, har man umådeligt brug for at komme væk engang imellem. Derfor besluttede Stefan, Ann, Sidsel, Søren og jeg at tage et smut i fjeldet en hel weekend. Igennem et bureau lejede vi en "smuk" lille hytte.

Vejret var helt fantastisk den weekend vi tog afsted:


Termometeret sad på terrassen ved hytten. Eneste problem med det gode vejr var alle myggene. Et problem der dog kan løses med myggegift, myggenet over hovedet og fjellräven bukser ;o)


En glad mig på vej ud i fjeldet på en lang vandring mod kanoer. Tror der var ca. 5 km. indtil kanoerne, og i terræn tog det et par timer at gå derind. Kanoerne lå placeret ved en større sø, så der var rig mulighed for en laaang sejltur:


Sidsel, mig og Stefan sejlede i 3-personers kanoen, det grønne vi har over hovedet er myggenet. Søren og Ann sejlede i den noget mere ustabile 2-personers kano.


 Blikstille vand og solskin - mmh!

Når man er på hyttetur findes der ikke strøm og kogeplader, så alt mad blev lavet over grillen. Selv morgenmaden blev tilberedt på bedste outdoor måde:



Ingen kommentarer:

Send en kommentar