lørdag den 20. august 2011

Forklædt som fjeldabe


Efter en begivenhedsrig bytur fredag aften, hvor en flok ladyboys, en tudende homoseksuel og Kenneth fra Paradise Hotels stadige tilstedeværelse i Nuuk skal nævnes, tog praktikant pigerne og jeg en tur i fjeldet. Jeg havde udstyret mig med vandresko, min smarte Masanti-jakke og Allan, og jeg var derfor parat til Lille Malenes udfordringer.

Kan godt være at Lille Malene både af navn og af umiddelbar udseende ikke ser så skræmmende ud, men for fire små århusianske tøser med tømmermænd, var det altså noget af en gåtur.

Bjerget er Lille Malene, hus-klatten er Nuuk
Der findes ingen stier i fjeldene, så det handler bare om at komme op! Det var ret vildt at opleve, hvordan det på 5 minutter pludseligt var tåget over det hele. På et tidspunkt blev vi da helt i tvivl om, hvilken retning byen var, man kunne slet ikke kigge ned – selv Allan var forvirret.

Vi sluttede aftenen af hos Katrine, der bor ved foden af Lille Malene i den nye bydel ved navn Qinngorput (udtales Krængerput). Her spiste vi aftensmad og fladede ud på sofaerne med alt for mange kilo snacks og film - Velfortjent efter dagens vandring!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar