torsdag den 25. august 2011

Nipisa


I anledningen af Katrines fødselsdag, tog praktikant-damerne og jeg ud for at spise fint. Nipisa (som betyder stenbider) er Grønlands fineste og dyreste spisested og forventningerne var derfor høje! Det der beskriver oplevelsen bedst må være menuen, so here you go':

Appetizer
Røget hval, rensdyrspølse og avokadomos

Forret 1

Laks overhældt med appelsinsauce med sprødt rugbrød og grønt på toppen


Forret 2

Helleflynde og kammusling med aubergineskiver, langtidsbagt tomat og hele rejer serveret med mornaysauce.


Forret 3

Tvebakke med røget grønlandsk lam og couscous med kapers på toppen.


Hovedretten

Rensdyrsmedaljon i persille, moskusokse svøbt i røget skinke, skiver af rensdyrschorizo, stegte svampe, blomkålsmos, ærter og majroe. Ved siden af blev der serveret en lille portion brændende kærlighed,


Dessert:

Jordbær og rabarber: Jordbær creme brulee, friske jordbær, tørrede jordbær, jordbær og rabarber sorbet og rabarberkompot.

Bemærk hvordan antallet af knive og gafler stille og roligt svinder ind efterhånden som retterne er spist! Det store spørgsmål er så, om stedet levede op til forventningerne, og her må svaret være: JA!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar